S-A RĂZGÂNDIT – Simona Halep nu mai joacă la Palermo

70

Simona Halep a anunțat că nu va mai participa la turneul de tenis de la Palermo (Italia), programat în perioada 3-9 august. Număr doi mondial, Simona primise un wild-card pentru această competiție și era principala favorită a turneului.

“Având în vedere creșterea recentă a cazurilor de infectare cu Covid-19 în România sunt îngrijorată cu privire la călătoriile aeriene internaționale în acest moment. Din această cauză, am luat decizia, grea, de a mă retrage de la Palermo. Vreau să mulțumesc directorului turneului și Ministerului italian al Sănătății pentru toate eforturile depuse pentru ca eu să joc la Palermo”, a scris Simona Halep pe pagina ei oficială de Facebook.

Ministerul italian al Sănătății anunțase, la finalul săptămânii trecute, că toți cetățenii care în ultimele 14 zile au fost în România și Bulgaria vor trebui să intre în carantină la sosirea în Italia. Organizatorii turneului au obținut, însă, o derogare astfel încât Simona Halep, alături de Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig, să poată juca la Palermo.

“Palermo Ladies Open” este primul turneu oficial care va avea loc după suspendarea circuitului feminin de tenis din cauza pandemiei de Covid-19.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here