S-A CREZUT ÎN FILME! – Bărbat din Sighet, arestat… pentru şantaj

599

Unii ar face orice pentru un ban în plus. Iar pentru a-şi atinge scopul, acţionează exact ca în filme.

Miercuri, 30 mai, Poliţia Municipiului Sighetu Marmaţiei a fost sesizată de către o femeie în vârstă de 40 de ani că, în urma unei relaţii extraconjugale pasagere, este şantajată de un bărbat cu suma de 2.000 euro, pentru a nu dezvălui imagini compromiţătoare cu aceasta.

# A ameninţat că publică imaginile pe Facebook
În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate sub supravegherea parchetului competent, poliţiştii au reuşit realizarea unui flagrant în momentul în care bărbatul primea suma de 4.700 de lei. Banii reprezentau prima tranşă din suma solicitată pentru a nu face publice pe reţelele de socializare fotografiile pe care le deţinea.
“Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de şantaj. El a fost prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, a precizat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here