RUTIERE DE MARAMUREŞ – Plimbare nocturnă fără permis şi încă un accident pe zebră

891

Nicio zi fără evenimente pe şoselele din Maramureş. În Vişeu de Sus, trei tineri au sustras un autoturism pentru a face o plimbare nocturnă. În Baia Mare, încă o persoană nevinovată a fost lovită pe trecerea de pietoni din neatenţia celui de la volan.

# Au furat maşina pentru o aventură
La începutul acestei luni un bărbat a sesizat Poliţia Vişeu de Sus despre faptul că, în noaptea de 31 ianuarie/1 februarie, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat pe strada 22 Decembrie din oraş. În urma verificărilor efectuate, autoturismul a fost găsit abandonat pe raza comunei Vişeu de Jos, fiind restituit persoanei vătămate. Poliţiştii au continuat cercetările şi au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei sunt trei tineri din localitate, cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani. “Din verificări s-a mai stabilit că autoturismul a fost condus pe ruta Vişeu de Sus – Sighetu Marmaţiei şi retur de către doi dintre aceştia, fără ca vreunul dintre ei să deţină permis de conducere. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Maramureş.

# Vârstnică lovită pe zebră
Marţi, 13 februarie, la ora 10.50, la intersecţia bulevardelor Traian cu Republicii din municipiul Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei femei în vârstă de 76 de ani. Femeia era angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător, când conducătoarea unui autoturism care circula pe bulevardul Republicii nu s-a asigurat la efectuarea virajului la dreapta spre bulevardul Traian şi a accidentat-o. “Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Nici victima, nici conducătoarea auto în vârstă de 54 de ani, nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice”, au explicat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Cătă ŢINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here