RUTIERE – Accidente de weekend în Maramureș

322

Weekendul a adus noi accidente de circulație pe șoselele din Maramureș. Unul a avut loc în Baia Mare, pe strada Grănicerilor, iar altul la Hideaga, la celebra deja trecere la nivel cu calea ferată.

# Baia Mare
Un accident a avut loc în Baia Mare, sâmbătă. Conducătorul auto al unui Logan nu ar fi acordat prioritate de trecere unui pieton în vârstă de aproximativ 60 de ani care se angajase regulamentar în traversarea șoselei pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată. Victima a fost transportată de un echipaj SMURD la UPU a Spitalului Județean Baia Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

# Hideaga
Un alt eveniment rutier a avut loc în dimineața zilei de duminică, chiar în zorii zilei, la Hideaga, la trecerea peste calea ferată. Conducătorul auto al unui BMW a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă, ajungând în apropierea căii ferate. Din fericire, nu au rezultat răniți, însă pagubele materiale au fost considerabile. Trebuie să spunem că zona este una cu cel mai ridicat risc de producere a accidentelor de circulație. Cu toate acestea, momentan nu au fost luate măsuri pentru prevenirea acestora.

# Tăuții Măgherăuș
Un accident de circulație s-a produs duminică după amiază, pe DN 1C, la intrarea în orașul Tăuții Măgherăuș. Din câte se cunoaște, șoferul unui autoturism înmatriculat în străinătate a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens. Ca urmare, s-a izbit de un podeț din beton aflat în apropiere. La fața locului s-au deplasat și polițiștii. Nu se cunoaște dacă sunt persoane rănite.

Cătă ȚINEGHE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here