RUGBY – Superliga – Doneghan și Nasalo pleacă de la CSM Știința

266

În intersezon, echipa de rugby CSM Știința Baia Mare s-a despărțit de mai mulți jucători, patru dintre aceștia fiind străini. Singurul român plecat de la echipă până acum este pilierul Silviu Suciu, care a renunțat (se pare) la activitatea competițională.

Apoi, s-au încheiat raporturile contractuale cu pilierul georgian Nika Pataraya, iar moldoveanul Alexandru Colev a fost împrumutat la SCM Gloria Buzău. În această săptămână, alți doi jucători străini din lotul CSM Știința și-au reziliat contractele. Unul dintre ei este scoțianul Michael Doneghan, care a jucat mai multe meciuri ca aripă sau în postura de centru. Doneghan a jucat pentru Baia Mare din vara anului 2016.

În fine, CSM Știința și jucătorul Jone Marawa Nasalo au convenit de comun acord, incetarea raporturilor contractuale. Nasalo a venit în Baia Mare în luna august a anului 2017.

Ce jucători străini mai are în acest moment CSM Știința: Jgerenaia Khvicha (centru), Holoia Feofaaki (linia a III-a), Sean Morrell (linia a treia), Bidzina Șamkaradze (mijlocaș la grămadă), Taniela Maravunawasawasa (mijlocaș la deschidere), Sione Fakaosilea (centru), Waisea Nailago (pilier), Dumani Mtya (linia a doua), Taliauli Sikuea (aripă). Desigur, dacă nu s-a efectuat alte transferuri care nu au fost anunțate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here