RUGBY – Spania a învins Germania cu 84-10 şi este aproape calificată la Cupa Mondială de rugby 2019

453

Spania este pe cale de a-şi îndeplini visul calificării directe la Cupa Mondială de rugby 2019, învingând duminică Germania cu 84-10 (39-0), pentru aceasta având nevoie doar de o victorie în ultimul meci al Rugby European Championships, pe 17 martie, cu Belgia, rezultat perfect posibil.

La 20 de ani de la unica lor participare la Cupa Mondială, în 1999, în Ţara Galilor, “Leii” sunt la un pas de reeditarea performanţei, iar calificarea directă din această competiţie desemnează şi echipa care va juca, cu Japonia, în meciul inaugural al Cupei Mondiale 2019, notează Agerpres.

În partida de duminică, în faţa unor tribune pline, în care a luat loc şi regele Felipe, spaniolii au înscris 12 eseuri, încasând doar unul. În cazul unui succes la Bruxelles, Spania, care acum are 26 puncte, va depăşi în grupă reprezentativa României, care totalizează tot 29 de puncte, dar nu mai are de disputat decât meciul cu Georgia, de la Tbilisi, care nu contează în ecuaţia calificării, gazdele fiind deja calificate.

Romania a participat la toate editiile Cupei Mondiale de pana acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here