RUGBY – Echipa naţională – Cum puteţi ajunge sâmbătă în Arena Zimbrilor la meciul cu Portugalia

564

Naţionala de rugby a României va disputa pe 10 noiembrie, un meci de baraj pentru menţinerea în Rugby Europe Championship 2019, în care va întâlni Portugalia. Partida va avea loc în Baia Mare, pe Arena Zimbrilor, de la ora 14.00 (în direct pe Telekom Sport).

Este un meci important pentru echipa noastră, care nu-şi permite încă „un pumn în cap” în acest an, după cel primit odată cu descalificarea de la Cupa Mondială. Suntem în grupa a doua valorică a rugby-ului european şi ne batem pentru menţinerea aici cu Portugalia, grupare care a câştigat grupa a treia valorică. Practic, este vorba despre un meci decisiv.
Echipa României se află deja în Baia Mare şi pregăteşte meciul de sâmbătă. Pentru a proteja terenul de a Arena Zimbrilor, „stejarii” au efectuat un antrenament deschis presei marţi, pe terenul din Recea.

Pentru această întâlnire, staff-ul tehnic format din Thomas Lièvremont, Danie de Villiers şi Dănuţ Dumbravă a stabilit un lot de 34 de jucători. Patru dintre aceştia sunt de la echipe din Baia Mare: pilierul Constantin Pristăviţa, flankerul Cristian Chirică, centrul Alexandru Bucur (toţi de la CSM Ştiinţa) şi fundaşul de numai 18 ani Paul Popoaia (de la CSŞ 2 Baia Mare).
Mai sunt şi alţi jucători convocaţi care au jucat pentru echipa din Baia Mare: Andrei Rădoi, Florin Bărdaşu, Johannes van Heerden, Mihai Macovei sau Valentin Ursache.
Marţi dimineaţă am avut o conferinţă de presă la Arena Zimbrilor, în care organizatorii locali ai evenimentului au ţinut să precizeze câteva amănunte.

Călin Matei (preşedintele CSM Ştiinţa): „Este un meci foarte important pentru noi. De 29 de ani Baia Mare nu a mai găzduit un meci internaţional inter-ţări. Noi vom deschide porţile pentru public de la ora 12.00. Intrarea este liberă, pentru că aşa am dorit noi pentru suporterii echipei naţionale din această zonă. Se anunţă destul de multă lume din afara judeţului şi a oraşului. Aşa că a trebuit să gândim un plan în concordanţă cu legea. Astfel la ora 12.00 se vor da bilete fără valoare. În momentul în care biletele cu loc se epuizează (2.200 la număr) se vor da bilete fără loc (cca 800). La ora 13.50 se închide accesul publicului în arenă”.
Tot dl Matei a ţinut să precizeze că se va da câte un bilet de persoană şi roagă suporterii să vină din timp de la meci pentru a se evita aglomeraţia.
Toţi cei care vin la stadion sunt rugaţi să nu aducă sticle, bidoane sau alte obiecte contondente, pentru că acestea vor fi reţinute la intrare. De asemenea, dacă pleci de la meci în timpul desfăşurării acestuia, părăsind zona Arenei, poţi reveni doar cu ajutorul unui alt bilet (probabil nu va mai exista vreun alt bilet).
Accesul publicului în Arena Zimbrilor se va face numai pe la intrarea din zona Sălii Sporturilor.
Suporterii sunt rugaţi să-şi lase maşinile când mai departe de arenă, pentru a nu se crea ambuteiaje. Vor exista şi câteva mici restricţii de circulaţie pe durata evenimentului, de aplicarea cărora se va ocupa Poliţia Locală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here