ROCK’ N ROAD WEEKEND – Iubitorii de motoare se întâlnesc în august în Maramureș

749

Dacă este august, este Rock’ N Road Weekend, ediția din acest an fiind cea cu numărul nouă. Sunt așteptate la eveniment circa 1000 de motoare din mai multe zone din țară, dar și din afara României. Vor fi două zile de adrenalină, voie bună, libertate șși multă muzică rock și folk.

Rock N Road Weekend are loc în acest an în perioada 9-11 august în stațiunea Izvoare. “Anul acesta suntem la ediția a IX-a de RNRW și al doilea an la rând cand organizăm evenimentul în Stațiunea Izvoare. Anii trecuți am avut oaspeți veniți pe două roți din toată țara plus Ungaria, Germania sau Franța și sperăm să revină și anul acesta în număr la fel de mare.

Ne-am pregătit cu două seri de concerte Folk și Rock de cea mai bună calitate și multe concursuri cum ar fi cel de tras funia, prins găina sau băut bere. Surpriza va fi premiul cel mare la concursul de gujas. Am reușit să obținem un butoi de 60 de litri de ulei special pentru motociclete deci clubul care va câștiga nu va mai avea probleme câțiva ani cu schimbul de ulei”, spune Csabi Rusiczki, președintele Rock’ N Road.

Partea artistică va fi întreținută de cei de la Wild Angels, Jump Rock Band, Elendil, Focul Viu și Masterpiece, celebra trupă tribut Metallica, cu Andy Ghost ca vocalist.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here