ROCK ÎN BAIA MARE – Before I Die lansează primul album din carieră

284

Trupa Before I Die va lansa în weekendul care vine primul său album, intitulat Mental Prison. Pe scenă, alături de băimăreni, vor mai urca și clujenii de la Eat Your Heart. Concertul de lansare va avea loc în 16 martie, în clubul băimărean Shadows Rock Bar, iar rockerii promit o seară de neuitat pentru toți cei care vor fi prezenți la lansare.

„Noi suntem BEFORE I DIE și suntem mândri să anunțăm lansarea primului nostru album chiar aici, la noi acasă! Prin sprijinul vostru, al tuturor celor care ați fost și v-ați rupt la concertele noastre, am reușit ca în puțin peste un an de la lansare să facem imposibilul.

Datorită vouă am reușit să ajungem atât de departe și vă așteptăm în număr cât mai mare în seara zilei de 16 martie pentru un show plin de energie alături de prietenii noștri clujeni Eat Your Heart!”, spun cei de la Before I Die.

Tot ei continua: „Tematic, piesele abordează realitatea cruntă în care suntem siliți să operăm, de ce a o accepta nu este o opțiune și posibilele repercursiuni ale viitorului, repercursiuni care ne așteaptă pe toți. “Mental Prison” este, să zicem, un manifesto adresat omului de rând. Întrebarea este simplă: “Cât vom mai putea duce? Care este limita care trebuie întrecută ca să ne dăm seama în ce situație am ajuns? Sau ca să ne unim împotriva unui dușman comun?” Nu este un concept nou. Este o strigare pentru cei care sunt dornici să-și caute individualitatea și în același timp destul de curajoși ca să lupte pentru a o obține. Este timpul. Din nou.”.

Albumul are un Intro, continua cu piesele Disintegration, Falling, Phoenix Man, Lost, The M.O.B.S, Adrenaline, Battle of our Lives, Wanderlust King, Artist, Mental Prison, Walk…si Project X.

Trupa a anunțat recent și că pregătește lansarea unui videoclip de pe acest album. Trupa de metal/hardcore Before I Die s-a format la finele lunii decembrie 2017, iar de atunci au urmat destul de multe concerte prin țară.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here