REZULTATE DEFINITIVAT 2018 – 133 de dascăli maramureșeni au avut medii peste 8 (opt)

846

Ministerul Educației Naționale a dat publicității azi rezultatele a examenului de definitivat 2018, înainte de contestații. Rezultate înregistrate în Maramureș pot fi văzute aici.

La examenul din acest an s-au înscris 212 de dascăli maramureșeni. 11 dintre aceștia au absentat, iar 18 s-au retras pe în timpul examenului, din motive personale.

“Înainte de contestații, în Maramureș s-au înregistrat 133 de medii cuprinse între 8 și 10, ceea ce indică un procent de promovabilitate a examenului de 72,67%. O învățătoare a încheiat examenul cu media 10”, a declarat, pentru AxaNews.ro, prof. Adriana Meșter, purtător de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Maramureș.

Contestaţiile se depun la centrele de examen azi şi mâine, 25 iulie, până la ora 14. Rezultatele finale se vor afişa la centrele de examen şi pe site-ul definitivat.edu.ro în data de 27 iulie.

Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale, care trebuie să fie cel puțin 8 (opt) pentru promovarea examenului de definitivat 2018.

Marius CÎMPIAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here