REVOLTĂTOR – O școală din Sighetu Marmației, lăsată de izbeliște de autorități

4637

Construită în urmă cu câţiva ani, clădirea şcolii cu 16 clase din cartierul sighetean Bogdan Vodă a ajuns pradă actelor de vandalism.

Sub ochii nepăsători ai administraţiei locale, clădirea arată ca după un cutremur. Geamuri sparte, uşi smulse din ţâţâni, pereţii interiori „decoraţi” cu graffiti. Deşi la nivelul primăriei se ştie ce se întâmplă cu această clădire, care a costat o grămadă de bani, singura măsură luată a fost împrejmuirea clădirii cu un gard, care s-a dovedit a fi total ineficient, numărul actelor huliganice înmulţindu-se.

„Să le fie ruşine celor de la primărie. Este ceva revoltător ceea ce se întâmplă aici. Au ajuns huliganii să smulgă şi uşile din suporturi. Este o nepăsare crasă”, a spus Florica T.
„Pe timpul nopţii vin găşti de tineri care sar gardul, intră în clădire şi încep distrugerile. Am anunţat Poliţia, dar nu s-a întâmplat nimic. Este păcat că nimeni nu ia vreo măsură să se pună capăt acestor acte antisociale”, a spus Ionel P.

„Avem atâtea structuri de sancţionare a încălcării legii. De ce nu se implică pentru a-i descoperi şi sancţiona pe cei care dedau la acte de distrugere. Aş vrea să văd mai des patrule, fie ale Poliţiei Naţionale, fie ale Poliţiei Locale, făcându-şi prezenţa prin zonă ca măcar să se descurajeze asemenea apucături”, a spus George K.

Liviu ŞIMAN

Mai multe știri pe AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here