REUȘITĂ – Din 7 mai Moiseiul are Serviciu Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor

1417

Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Moisei își va începe activitatea de luni, 7 mai 2018. O decizie în acest sens a fost luată la ultima ședință de Consiliu Județean, consilierii județeni dând undă verde acestui proiect de hotărâre. Asta face ca moiseienii să nu mai aibă de făcut drumuri în Borșa pentru a-și face un act de identitate sau alte acte necesare fiecăruia dintre noi.

Conducerea Primăriei Moisei arată că deschiderea noii structuri reprezintă rezultatul colaborării reușite dintre Primăria Comunei Moisei și direcția de specialitate din subordinea Consiliului Județean.

“SPCLEP este dotat cu o tehnologie de ultimă generație, menit să deservească cetățenii comunei Moisei. Serviciul asigură întocmirea, păstrarea, evidența și eliberarea actelor de stare civilă și a cărților de identitate. În ceea ce privește programul de funcționare și detaliile referitoare la eliberarea actelor, acestea vor fi afișate la sediul Primăriei Moisei”, a aratat primarul Toader Stetco. 

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here