REȚETA ZILEI – Nu fasole frecată, ci pastă de fasole!

356

Nu c-ar fi foarte mare diferenta, cât ca aici ne usuram munca. E secolul vitezei, da? |ncepem prin a goli doua conserve cu fasole alba, fara zeama. Punem la fiert un morcov si o ceapa, ce altfel s-ar fi fiert alaturi de fasole, nu? |n tigaie calim o ceapa mare, alta, punem câte o lingura de pasta de ardei si de rosii, dar numai pentru ca e iarna si nu avem ardeii si rosiile la indemâna. Presaram cimbru si boia, acum punem in robot boabele de fasole, morcovul si ceapa fierte, plus turnam din tigaie ceapa cu aromele de ardei/rosii. Daca e tare pasta, turnam din zeama din conserva de fasole, pâna e moale si fina pasta. Dregem cu sare si cu piper proaspat. Acum, punem la caserola. Daca vreti, faceti inca o tura de ceapa prajita in ulei si cu un degetel de boia, pe care sa le presarati elegant pe pasta de fasole frecata… Gata e!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here