REȚETA ZILEI – Cartofi studențesti de rit nou

306

Cum sa nu va amintiti de cartofii studentesti? Cartofi prajiti, oua moi si un strat de piper. Punct. Evident, au aparut artizanii care vor sa faca din reteta „de nevoie” una de lux. Taiem cartofi cuburi, vreo zece, ii punem la fiert in apa cu sare, dar nu-i lasam pâna sunt moi.

Taiem doi cârnati picanti in felii si le prajim in putin ulei, in tigaie. In aceeasi tigaie punem boia, cimbru si mai completam cu ulei, apoi prajim cartofii. Condimentam cu sare si mult piper, adaugam cârnatii. Acum e acum. Punem cartofii in vas Jena, facem locas in mijloc, spargem 2-3 oua si bagam la cuptor, urmarim sa devina ochiuri moi.

Când scoti pe farfurie, baga furculita-n ou, ca din greseala, iar rezultatul va fi o minunatie de cartofi studentesti mult peste ce puteai obtine pe BCA cu rezistenta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here