REȚETA ZILEI – Tocăniță de păstăi cu carne tocată

211

Iar o reteta simpla, o tocanita ce poate fi extrem de atragatoare si de aromata. Calim in ulei ceapa taiata marunt, punem 2-300 de grame de carne tocata si amestecam cu lingura de lemn, pâna schimba culoarea. Dregem cu sare, piper, boia afumata, ar merge chiar si maghiran, ca sa aromatizam. Punem o lingura de bulion gros sau pasta de rosii, un deget de busuioc maruntit si nu ne mai ramâne decât sa punem pastaile prefierte de la borcan sau conserva.

Nu are ce fierbe, doar le incalzim, dar mai putem contribui, in functie de preferinte, cu bulion, chiar cu rondele de rosii, la fel cum ar fi momentul sa aromatizam, cu patrunjel maruntit sau cu marar, dar nu cu ambele. Probabil mararul ar fi mai viu, ar da mai multa personalitate. Gata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here