REȚETA ZILEI – Sos din vin si cârnați în vin!

403

Iata o valorificare impresionanta a vinului in bucatarie. Intr-o cratita am pus vin rosu de casa, natural, l-am pus la fiert, iar in el am aruncat capete de zece centimetri de cârnat de casa. Dupa ce fierbe câteva minute, ne alegem cu un cârnat fabulos, fara sa fi pus nici un fel de alt ingredient. Dar ce facem cu vinul? Teoretic, e de aruncat. Nu si daca faci sosul de fata: Punem intr-o cratita la prajit o ceapa mica si un catel de usturoi, intr-un cubulet de unt. Punem incet doua linguri de faina si amestecam, la fel si o lingurita de zahar. Acum e o pasta, peste care turnam incet, amestecând, vin rosu pâna are consistenta ce-o doriti. Mai punem acum rozmarin, sare si piper. Nu va mai ramâne decât sa puneti paste la fiert, alaturi de cârnatii in vin si de sos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here