RETETA – Paste Ratatouille

158

Greu de imaginat ca se pot amesteca pastele italiene cu ghiveciul de legume francez, nu? Uite ca se poate. Folosim 300 grame de paste, un dovlecel, o vânata, un ardei rosu, 400 grame de rosii, o ceapa, trei catei de usturoi, apa fiarta, busuioc, sare si piper, otet balsamic. O reteta vegetariana/de post. Spalam si taiem legumele. intr-o tigaie incingem ulei si punem legumele (fara rosii) la calit, câteva minute, pâna se rumenesc usor. Adaugam rosiile, apa clocotita, otetul si spaghetele. Amestecam si ducem la fierbere, apoi ramân la foc mediu timp de zece minute, pâna când pastele se fierb si sosul incepe sa se ingroase. Adaugam busuiocul, sarea si piperul. Se serveste fierbinte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here