REȚETA ZILEI – Pastă de șuncă cu cașcaval

288

Daca vrem sa facem un aperitiv rapid, cel de fata e ultrarapid. Folosim 500 grame de sunca afumata, o ceapa, telina, 100 grame cascaval, sos de rosii si o lingura sos Worcestershire, plus maioneza. Taiem sunca, ceapa si telina cubulete. Radem cascavalul fin, apoi le amestecam si le bagam in robotul de bucatarie. Fie vorba intre noi, am inlocui sunca afumata cu bacon cubulete, pus la prajit alaturi de ceapa si scos pe servetel de hârtie. Daca nu, merge si cu sunca, dar cu putina slanina prajita si adaugata, pentru gustul adevarat de prajit si afumat.

Mixam ingredientele pâna avem o pasta omogena. Dregem cu sare si piper, apoi bagam pasta de sunca la frigider, pentru o ora minim. Putem presara sau chiar include in amestec ierburi de care doriti, probabil patrunjelul tocat ar da prospetime, alaturi de putina zeama de lamâie. Merge perfect unsa pe pita proaspata sau pe felii de pâine prajita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here