REȚETA zilei – Omletă spaniolă cu cartofi

183

Folosim 500 grame de cartofi, cinci oua, o ceapa, ulei de masline, sare si piper.

Punem apa la fiert, taiem cartofii cuburi si-i trântim in oala. Calim ceapa in ulei, câteva minute. Scurgem cartofii si-i adaugam peste ceapa. Îi calim si pe ei, intorcându-i din când in când, vreo zece minute. intre timp, batem ouale cu sare si piper plus ierburile pe care le doriti. In plus, daca vreti oua pufoase, puneti lapte sau smântâna, le vreti crescute, puneti si o lingura de faina. Turnam ouale peste cartofi, facem focul mic si amestecam pâna se prinde, apoi lasam sa se faca. intoarcem pe partea cealalta, cu o farfurie. Sau se poate baga la cuptor, pentru o crusta frumoasa. Ca sa pastram specificul spaniol, ar fi buni niste cârnati chorizo alaturi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here