RETETA – Mâncarea saracului… la italieni

362

Hai sa vedem ce considera italienii ca fiind “mâncarea saracului”.

La noi e tocanita de cartofi cu slana, nu? Sau macaroanele cu ele \nsesi… Folosim 450 grame de carne tocata, 450 grame rosii la conserva, 450 grame de apa, 230 grame de macaroane, o ceapa mare tocata, doi catei de usturoi tocati, o lingura de ulei, sare si piper, plus parmezan optional. Reteta e simpla si veche de câteva sute de ani si \n plus este satioasa. Sotam ceapa si usturoiul in ulei, pâna devin aurii. Separat, calim carnea tocata. Adaugam carnea, rosiile, apa, macaroanele nefierte, sare si piper. Lasam la facut timp de 10-15 minute, pâna când se fac macaroanele. Optional, se presara parmezan deasupra, ceea ce \n România nu mai este „mâncarea saracului”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here