REȚETA ZILEI – Iahnie de fasole rapidă, de post ba și tradiţională!

406

Cel mai rapid mod de a face mâncare este sa folosesti scurtaturi, in zilele noastre. Folosim asadar doua cepe medii, doua conserve mari cu fasole boabe (800 grame in total), 400 grame rosii in bulion, trei linguri cu ulei, foi de dafin, o legatura de marar, sare si piper. incepem prin a cali ceapa maruntita la foc mediu in ulei, adaugam doua cani de apa (cca 500 ml). Turnam boabele de fasole din conserva, dregem cu sare si piper, punem foile de dafin, punem capac si lasam pe foc o jumatate de ora. Verificati, totusi, ideea e sa scada zeama, nu sa dispara fasolea, sa se faca praf, Adaugam rosiile in bulion, plus mararul tocat fin. Mai lasam cinci minute, Merge cu muraturi, asa cum merge si cu cârnati sau bacon prajit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here