REȚETA ZILEI – Fasole frecată cu usturoi și ardei copt

187

Clar nu aveti cum ajunge cu totii la fasolea la ceaun data de autoritatile locale de prin Maramures. Prin urmare, facem noi o delicatesa, sa le lase lor gura apa, nu noua? Folosim 500 grame boabe de fasole fierte, doi ardei kapia copti, trei catei de usturoi, ulei, sare, o lingurita sos Tabasco. Am copt ardeii pe flacara mai mult pentru aroma de fum. I-am presarat cu sare si i-am acoperit cu o farfurie, pentru condens si pentru decojirea usoara.

Punem toate ingredientele, cu boabele de fasole din doua conserve si ardeii decojiti, în blender. Adaugam sarea, usturoiul decojit si sosul Tabasco. ardei rosu. Apoi, in timpul procesarii, si doua linguri de ulei de masline. Daca n-ati uitat nimic, aveti o pasta aromata si oranj. Se unge pe pâine proaspata sau prajita ba chiar si pe lipii tinute 30 de secunde pe jar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here