REȚETA ZILEI – Fasole cu roșii cherry și busuioc?

277

Interesanta alegere, clar e de factura mediteraneana. Luam doua conserve cu fasole, una alba, una rosie. Le scurgem, punem fasolea in bol de salata. In tava de cuptor punem rosii cherry, le stropim cu ulei si cu sare si le bagam la cuptor, la foc mic. Când sunt stafidite, sunt gata.

In mojar facem un sos pesto: tocam un catel de usturoi, frunze de busuioc proaspete sau din plic, sare, apoi turnam ulei incet si amestecam. Poate fi si uleiul de pe rosii, e in regula! Acum amestecam fasolea cu sosul pesto, punem rosiile deasupra, dar inainte spargem vreo 2-3 cu furculita, sa dea si ele prinos aromei mediteraneene! Daca aveti rabdare sau fite, decojiti rosiile, dar e un efort prea mare pentru un fel care pur si simplu dispare de pe masa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here