REȚETA ZILEI – Cartofi în sos de brânză

283

Iar facem o reteta care sa ne indeparteze putin de carnuri si de mâncaruri grele.

Folosim cinci cartofi mari, 200 grame de brânza moale Fagaras, 100 mililitri de lapte, 150 grame cascaval, chiar si alte brânzeturi ramase de pe platouri, pudra de usturoi, busuioc, praf bicarbonat de sodiu, sare  si piper. taiem cartofii cuburi, curatati initial. Fierbem in apa cu un praf de bicarbonat, cam 10 minute. Scurgem, agitam, devin usor cremosi. Amestecam brânza cu cascavalul, gorgonzola etc plus condimentele, diluam sosul cu lapte turnam incet, ca sa obtinem o consistenta cremoasa. Turnam sosul peste cartofi, amestecând. Punem totul intr-o tava de cuptor tapetata cu hârtie de copt, dam la cuptor pentru 30 de minute, pâna cand cartofii se rumenesc bine. Un deliciu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here