REȚETA ZILEI – Ardei cu pizza?

241

Suna straniu, asa este. si totusi, ideea e buna. Ardei umpluti cu pizza?

Folosim patru ardei grasi, trei cârnati afumati, o ceapa, 150 grame masline fara sâmburi, patru ciuperci – probabil champignon din comers, la ora aceasta- o lingura de oregano, una de busuioc, doua linguri cu porumb din conserva, 200 grame mozzarella, 100 mililitri sos de rosii, 50 mililitri apa, saresi  piper. Taiem ardeii in jumatate pe lungime, ii curatam de seminte, dar ramân cotoareleAmestecam ceapa tocata cu cârnatii taiati feliute, maslinele maruntite, porumbul, ciupercile tocate, verdeturile si mozzarella rasa. Acesta ar fi toppingul de pizza, peste care punem doua linguri din sosul de rosii si amestecam.
Umplem jumatatile de ardei cu compozitia si punem ardeii intr-o tava la cuptor. Turnam si sosul de rosii combinat cu apa, sare si piper. in functie de cuptor, ar trebui sa fie gata in 30-35 de minute, la 180 de grade. Pâna ardeii umpluti cu pizza s-au rumenit uniform. Va fi o revelatie, amareala ardeilor copti cu materialul de pizza topit- lava va da arome nebanuite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here