RESTITUIRE TAXE AUTO – Maramureșenii încă așteaptă banii, dar și dobânzile promise

625

Autoritățile au anunțat că până la finele acestei luni toți cei care au depus dosarele pentru restituirea taxelor auto își vor primi banii înapoi. Numai că șoferii care și-au primit deja banii înapoi sunt dezamăgiți că nu au primit și dobânzile promise de către autoritățile statului.

“Cam când se vor da banii, că eu aștept din iulie 2018 și încă nimic. Și vreau și dobândă după banii pe care statul mi i-a luat degeaba, că așa e normal. Pe mine mă pune statul să plătesc penalități, dar la ei nu se aplică legea?”, spune Florin.

Victor adaugă: “Da, s-a restituit taxa auto, dar fără dobândă. Dacă eu am avut întârziere la stat, el m-a luat cu dobânzi peste dobânzi. Așteptăm să vedem, poate se vor da și dobânzile“.

Zoli continuă: “Și eu mi-am recuperat taxa auto, dar fără dobânda promisă. Trebuia să iau încă 1000 lei pe lângă banii pe care i-am dat pe taxa auto”.

Vă reamintim că la nivel de județ Maramureș Finanțele maramureșene au restituit suma de 7.647.486 lei către 2.877 maramureșeni în perioada 3-5 iunie, sumă ce reprezintă taxe auto achitate de către aceștia în perioada 1 ianuarie 2007 – 31 ianuarie 2017.

Demersul Ministerului Finanțelor Publice și al Agenției Naționale de Administrare Fiscală va continua până la restituirea ultimului leu datorat contribuabililor români care au achitat taxe auto pentru autoturisme și autovehicule, taxa pe poluare, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here