RECUNOŞTINŢĂ – Un zâmbet şi o floare din partea PMP pentru maramureşence! (FOTO)

120

Liderii PMP Maramureş împreună cu tinerii din partid s-au „mişcat“ prin Maramureş pentru a împărţi flori, zâmbete şi felicitări doamnelor şi domnişoarelor. Reprezentanţii PMP însoţiţi de liderul partidului au dăruit şi în acest an flori de 1 şi 8 Martie.

Lucian Morar, preşedinte PMP Maramureş şi primar al oraşului Ulmeni, a păstrat tradiţia, apreciind maramureşencele cu o floare şi urări. Pentru acest gest, aceştia s-au poziţionat în zona Center-ului de pe bdul Bucureşti din municipiul reşedinţă de judeţ şi au oprit doamnele şi domnişoarele care treceau prin zonă. El a fost ajutat de George Moldovan (secretar general al PMP Maramureş şi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean) de Florin Creţ (consilier municipal al PMP) Cornel Varga (consilier judeţean), de tinerii lideri Bogdan Pop şi Lucian Morar jr. De altfel, pentru domnii din PMP această acţiune s-a permanentizat în ultimii 5 ani.

„Am ieşit la început de martie pentru a le ura mamelor, mămicilor, doamnelor, domnişoarelor o primăvară frumoasă şi să le mulţumesc totodată pentru faptul că ele aduc primăvara în viaţa noastră. Am sărbătorit 8 Martie pentru organizaţia Partidul Mişcarea Populară. Am ţinut să punctăm această zi a doamnelor, domnişoarelor, mamelor şi bunicilor printr-o masă cu muzică, veselie, un pahar de şampanie şi flori frumoase pentru toată lumea. O să fie foarte multe surprize pentru doamne şi domnişoare pentru că trebuie să fim drăguţi, trebuie să fim atenţi cu cele mai minunate fiinţe din viaţa noastră“, a declarat Lucian Morar, preşedintele PMP Maramureş.

Nu a lipsit nici petrecerea, unde peste 300 de persoane, în special doamne şi domnişoare, au putut petrece şi degusta o felie din deliciosul tort PMP.

AxaNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here