RECORD LA SĂCĂLĂȘENI – „Drumul sătesc” duce gradul de asfaltare la aproape 95%!

654

O gaselnita interesanta duce gradul de asfaltare in comuna Sacalaseni aproape de maxim. Asta se petrece in conditiile in care nici Baia Mare nu are gradul de asfaltare de 100%…

Intrebati-i pe locuitorii din Valea Borcutului, Blidari sau chiar Dealul Grosilor! Prin urmare, cererile de finantare guvernamentale lansate de primarul Emilian Pop din Sacalaseni se refera la „drumuri satesti”.

„La drumul satesc 1 avem deja ordinul de incepere a lucrarilor la trei kilometri de asfalt impartiti echitabil in cele trei sate, prin PNDL 2. In proceduri de analiza a dosarelor se afla drumul satesc 2, cu inca 1,5 kilometri de asfaltari. Cu acestea doua facute, vom ajunge la 85% grad de asfaltare a strazilor din comuna Sacalaseni.
Apoi, avem in lucru un proiect pentru drumul satesc 3, de aproximativ 5 kilometri, dar si infrastructura drumului Europa, care se va face cu o tehnologie ultramoderna, de vârf, despre care va promit ca va povestesc in clipa in care e palpabil. Atunci, cu acele asfaltari, vom ajunge undeva la 95% drumuri asfaltate in comuna. Sigur, nu vorbim despre drumurile agricole aici…”, spune primarul Emilian Pop.

Alexandru RUJA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here