RECORD ÎN 2019 – 21 incendii în numai trei zile, în Maramureș. A fost cel mai încărcat weekend pentru pompieri!

337

Pompierii maramureșeni au fost solicitați să lichideze 21 de incendii în acest weekend, au anunțat reprezentanții ISU Maramureș, ceea ce reprezintă recordul absolut de la începutul anului până în prezent.

Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației a lichidat incendii de vegetație în urma cărora au ars zece hectare de vegetație uscată. De asemenea, pompierii sigheteni au intervenit și pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetație în urma cărora au ars circa 85 de hectare . Din nefericire două persoane, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viața în localitatea Dragomirești. Secția de Pompieri Vișeu de Sus a intervenit în raionul de intervenție pentru lichidarea incendiilor de vegetație în urma cărora au ars peste zece hectare.

# Slănină mistuită de flăcări
Detașamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Sudului, unde o gheretă de lemn a luat foc. Flăcările au distrus ghereta pe o suprafață de 15 metri pătrați. De asemenea, militarii băimăreni au lichidat și un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars două hectare de vegetație. La Satu Nou de Sus, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. Au ars afumătoarea și circa 15 kg de slănină. Garda de Intervenție Borșa a avut și ea parte de incendii de vegetație uscată. A ars circa un hectar.

Pompierii din cadrul Pichetului Târgu Lăpuș au intervenit în Strâmbu Băiuț , unde un acoperiș de locuință a luat foc. Au ars circa o sută de metri pătrați de acoperiș din lemn și diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică. Pompierii din cadrul pichetului au lichidat și incendii de vegetație uscată, circa trei hectare. Pompierii din Fărcașa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetație în urma căruia a ars aproximativ un hectar de vegetație uscată, conform ISU Maramureș.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here