RĂMÂNE PERFORMER – Un polițist maramureșean, locul I la Cupa „Memorialul Sensei Pop Ioan”

1907

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş reprezintă insituția în continuare cu succes la competiţiile de karate la care participă. De această dată a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Cupa „Memorialul Sensei Pop Ioan” – competiţie karate kyokushin, desfăşurată în această săptămână în municipiul Baia Mare.

Obişnuit cu locul I, după ce anul trecut a obţinut medalia de aur la Cupa Budokai de la Arad iar în urma cu trei ani a câştigat competiţia Dream World Cup, organizată în Ungaria, poliţistul s-a înarmat şi de această dată cu echilibru, cu încredere şi cu aceeşi dorinţă de a învinge, reuşind să-şi învingă adversarii din categoria masters +35 ani.

Poliţistul se conduce după principiul enunţat de Masutatsu Oyama „motivul cel mai bun pentru a studia karate este dezvoltarea caracterului. Este nevoie, întâi, de un om bun şi, apoi, de un om puternic” şi consideră karatele ca fiind arta care începe şi se termină cu respectul.

Performanţa lui reprezintă recunoașterea orelor de antrenament, desfăşurate sub îndrumarea antrenorului Shihan Petruţ Grigore, a consecvenţei şi implicit a dorinţei de rămâne puternic.

Conducerea inspectoratului de poliţie îl felicită pentru performanţa obţinută şi-i doreşte mult succes la competiţiile următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here