RĂMÂNE CU PICIOARELE PE PĂMÂNT – Alexandru Csepreghi (CS Minaur): “Nu putem afirma, după doar trei meciuri bune, că vom câștiga campionatul!”

826

CS Minaur are parte de un debut excelent de sezon, care dă mari speranțe suporterilor. Băimărenii au acumulat șapte puncte după primele trei etape, după ce au obținut două victorii și au înregistrat un rezultat de egalitate.

Alexandru Csepreghi, cel mai bun jucător al echipei până acum, condideră că echipa are valoare pentru a se bate pentru un loc de cupă europeană, dar îndeamnă suporterii la moderație.

“Am pregătit foarte bine acest meci. Chiar dacă au fost multe schimbări în echipă pe parcursul jocului, eu cred că am controlat partida în totalitate. Ne-am reunit puțin mai târziu decât în alți ani, dar ne-am pregătit intens. Jucătorii transferați în această vară au adus un plus, atât în atac, cât și în apărare. Sunt handbaliști cu experiență care știu să abordeze meciurile tari.

Nu putem afirma, după doar trei meciuri bune, că vom câștiga campionatul, vom vedea ce se va întâmpla în continuare. Cred că ne putem bate pentru un loc de cupă europeană, iar în sezonul viitor am putea aborda primele trei locuri”, a declarat, pentru AxaNews.ro, Alexandru Csepreghi, la finalul meciului Minaur-Dunărea Călărași 29-25.

Marius CÎMPIAN

1 COMENTARIU

  1. Aceste obiective depind foarte mult de situatia materiala a clubului,care cel putin pina la acaesta ora scirtiie.Campionatul este lung si daca mai apar si ceva accidentari,lucrurile se complica.E foarte bine ca jucatorii isi doresc un loc de cupe europene,ca si spectatorii de altfel.Dupa experientele cu HCM si MINAUR care au intrat in insolventa,cel mai corect este sa nu ne facem iluzii.Nu ar fi singurul proiect din BAIA Mare anuntat cu surle si trimbite,care dispare incet ,incet in anonimat.Succes in continuare,si asteptam cu bucurie ziua in care MINAUR joaca in cupe europene.Atunci orasul e intradevar in SARBATOARE !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here