PROTEST – Asociația Întreprinzătorilor Maramureș susține demersul „România vrea autostrăzi”

398

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) susține campania „România vrea autostrăzi”, care include azi, 15 martie, un demers de suspendare a activității comerciale, timp de 15 minute, dedicat conștientizării importanței infrastructurii rutiere. Campania a fost demarată de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi, care a construit un metru de autostradă în Moldova, pentru a semnala problemele legate de infrastructura din România.

„Membrii AIM sunt antreprenori din cadrul societăților comerciale cu sediul social în Maramureș și care au o bună reputație comercială. Aceștia colaborează și inițiază acțiuni cu impact educațional, social, economic și cultural, în vederea derulării unor demersuri și investiții pentru dezvoltare regională.
Este imperativă susținerea antreprenorilor în astfel de demersuri, care au un impact benefic asupra tuturor, de aceea AIM propune ca fiecare societate comercială din Maramureș să conștientizeze acest lucru și să se alăture inițiativei <<România vrea autostrăzi>>, precizează reprezentanții AIM.

Asociația Întreprinzătorilor Maramureș (AIM) este o organizație care numără peste 50 de societăți comerciale cu renume din județul Maramureș.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here