PROMOVARE OFERTĂ PAȘTE – Maramureșul, prezent la Târgul de Turism al României

343

Consiliul Județean Maramureș anunță participarea județului la ediția de primăvară a Târgului de Turism a României, eveniment care va debuta în 21 februarie și se va întinde pe durata mai multor zile.

Târgul de Turism al României, ediția de primăvară, se desfășoară la Romexpo, în București, în perioada 21 – 24 februarie 2019. La acest târg va fi promovată oferta turistică a județului dar și obiceiurile pascale, atât de apreciate de turiștii care ajung în Maramureș. La această ediție, alături de reprezentanții Biroului de Informare Turistică și ai Compartimentului de Promovare a Județului din cadrul Serviciului Relații Publice al Consiliul Județean Maramureș, vor fi prezenți la eveniment și reprezentanți ai Centrelor Naționale de Informare și Promovare Turistică din Târgul Lăpuș, Baia Sprie și Seini.

Reprezentanții Consiliului Județean Maramureș țin să arate că Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș a delegat un reprezentant care va prezenta, la târg, activitatea muzeului, dar și evenimentele anului 2019 ce urmează să fie desfășurate în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Maramureș.

„Tot în standul Maramureșului, un reprezentant al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș va avea pregătit un program care va permite vizualizarea unui tur virtual al bisericilor de lemn din Maramureș. De asemenea, un reprezentant al Biroului Informare Turistică va arăta vizitatorilor cum funcționează aplicația ”Visit Maramureș”, accesibilă atât pe platforma android, cât și iOS.

Pe parcursul târgului vor exista momente artistice asigurate de membri ai orchestrei și ai corpului de balet din cadrul Ansamblului Folcloric Național Transilvania. Nu vor lipsi, nici în acest an, degustările de produse tradiționale, asigurate de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Maramureș.

Produsele promoționale folosite de Consiliul Județean pentru promovarea Maramureșului ca destinație turistică vor fi: ”12 motive pentru a vizita Maramureșul” (în limbile română și engleză), ”Maramureș – Circuitul bisericilor UNESCO” (în limbile română și engleză), Harta turistică a județului Maramureș (în limbile română și engleză), pliante ale muzeelor din subordinea Consiliului Județean Maramureș, oferte ale unităților de cazare și alimentație publică (cu titlu gratuit), materiale furnizate de CNIPT-urile din județ„, arată Consiliul Județean.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here