PROMOVARE ISTORICĂ – ACS Recea va juca în Liga 2, CS Minaur mai rămâne un an în Liga 3

140

Pentru prima dată în istoria comunei, Recea va avea o echipă în Liga 2 la fotbal. ACS Recea a câștigat azi dramatic barajul pentru promovare cu CS Minaur, după executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Barajul pentru Liga 2, manșa a doua. În tur CS Minaur a câștigat cu 2-1 (1-0)

ACS Recea – CS Minaur 2-1 (2-1), 4-3 la loviturile de departajare de la 11 m

ACS Recea: Bota (cpt.) – Szecui, Oiță, M. Urs (80 Jucan), Potcoavă, Micaș, R. Rus, Chinde, C. Brata (64 Berindea), Teut, Mărieș (68 Balha). Rezerve neutilizate: Răilean – Al. Oltean, Bandula, B. Pașca. Antrenori: Ciprian Danciu și Ovidiu Mic

CS Minaur Maia Mare: Dombradi – Duruș (cpt., 86 B. Lemac), Fl. Cordoș, D. Simion, Pamfile, Tutuța (86 Lihet), A. Coroian (68 Piper), Zasavițchi (61 Giurgiu), Hăjmășan (68 Șter), Cr. Bud, P. Batin. Rezerve neutilizate: Gudea – Prunescu. Antrenori: Dorin Toma și Vlad Ungureanu.

Cum s-au marcat golurile

1-0 (min. 11). Alexandru Mărieș a înscris din interiorul careului speculând o gravă greșeală a portarului Dombradi, care a scăpat mingea din mână.

1-1 (min. 32). Băimărenii au primit o lovitură de la 11 metri, după un fault comis de Romario Rus asupra lui Hăjmășan. A executat Paul Batin, Alin Bota a respins dar mingea a ajuns tot la atacantul băimărean care a marcat în poarta goală.

2-1 (min. 45). Gabriel Oiță, lăsat nemarcat de fundașii băimăreni, a înscris cu capul de la șase metri, minge fiind centrată din lovitură liberă de Ciprian Brata.

Loviturile de departajare de la 11 m

1-0 gol Secui

1-0 ratare Batin (a trimis mingea în bara transversală)

2-0 gol Potcoavă

2-1 gol B. Lemac

3-1 gol Micaș

3-2 gol Lihet

3-2 ratare Teuț (a apărat Dombradi)

3-3 gol Cordoș

3-3 ratare Bota (a trimis mingea în bară)

3-3 ratare Cr. Bud ( a apărat Bota)

4-3 gol Chinde

4-3 ratare Piper (a trimis mingea pe lângă poartă)

ACS Recea obține o promovare meritată, pentru că era pe primul loc în momentul întreruperii sezonului și pentru că a luptat până la epuizare pentru realizarea acestei performanțe unice în istoria clubului și a comunei. De asemenea, conducătorii, antrenorii și jucătorii de la Recea merită felicitări și pentru modestia de care au dat dovadă înaintea barajului cu CS Minaur.

Marius CÎMPIAN

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here