PROIECT – Maramureșenii vor fi învățați să gestioneze corect problema gunoaielor

251

Colectarea selectivă este mai mult decât necesară a fi făcută de către populația județului, iar odată cu finalizarea proiectului privind construcția depozitului ecologic de la Fărcașa, maramureșenii nu vor avea de ales decât să arunce gunoaiele în containerul care trebuie.

Aleșii județeni vor aviza favorabil, în ședința Consiliului Județean de la finele lunii martie, un proiect de hotărâre privind depunerea spre finanțare a unui proiect care vizează conștientizarea publicului privind gestionarea deșeurilor în județul Maramureș. Tot în cadrul acestei ședințe, consilierilor județeni le va fi adus la cunoștință raportul privind soluțiile tehnice propuse pentru consolidare la CMID Sârbi, Fărcașa.

De altfel, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a ținut să arate că aceste soluții tehnice trebuie implementate pentru a putea continua lucrările la acest depozit și a finaliza construcția în termenul asumat.

“La ședința viitoare vom discuta situația în care se află astăzi această investiție în Sârbi, la Fărcașa. Vom accepta până la urmă orice punct de vedere, că este un proiect al Consiliului Județean Maramureș și va trebui să alegem una din solțiile care ne vor fi propuse. Important este să luăm cele mai bune decizii, atât financiare, cât și din punct de vedere al stabilizării terenului”, a explicat Gabriel Zetea.

FOTO tion.ro

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here