PROGRAM CONCERTE – Cocktail muzical la Zilele Orașului Baia-Sprie. Când cântă Irina Rimes

532

Weekendul următor va aduce un adevărat regal muzical în orașul maramureșean Baia-Sprie (primar Alin Sebastian Bîrda), cu ocazia Zilelor Orașului. Timp de două zile, în 17 și 18 august, pe scenă atât tinere talente locale, cât și artiști deja consacrați.

Programul artistice se anunță a fi, din start, unul foarte stufos și menit să acopere toată paleta de stiluri. Va fi pop, folk, folclor, rock și dance la sfârșitul săptămânii viitoare, în orașul Baia-Sprie!

# De toate pentru toți!…
Sâmbătă, distracția va începe la ora 15.30, cu un spectacol în limba maghiară. Vor evolua Operett Varazs din Budapesta, cu Zalay Lidia și Santa Zsolt, formația de dans Somfa din Coltău și formația de dans din Dămăcușeni. Începând cu ora 16.40, se va schimba stilul și vor urca pe scenă ansambluri folclorice din Maramureș și tinere talente locale, respectiv Recreat School & Recording Studio (grupa prof. Alina Augusta), Daniel Firizan, Daniel Breban, Alexandra Marchiș, Ghiță Breban, Mioara Roman, Ansamblul Florile Castanilor, Mariana Cînța, Ansamblul Coconii din Desești, Bianca Bîrda, Dalina Nemeș, Ansamblul Vasile Lucaciu din Șișești și Sonia Rațiu. La ora 20.00, pe scena orașului va urca una din invitatele speciale, Alexandra Ungureanu. Începând cu ora 21.00, este anunțat un cocktail muzical folk-rock, condimentat cu nai, liră și ocarină, cu Magda Puskas, Florin Ștefan, Rareș Suciu și Marius Georgescu. La ora 22.00, vor urca pe scenă băisprienii extrem de populari și iubiți în orașul lor, Sick’s Generation, apoi Tibi și Agramații. Seara va fi închisă cu un concert de oră al celor de la Daggu Project, care va începe la ora 23.00. Prezentatorii zilei de sâmbătă vor fi Anca Lobonț și Sorin Todoran.

# Irina Rimes, invitata specială a sărbătorii
Duminică, tonul va fi dat, la ora 15.20, de Fanfara orașului Baia-Sprie, respectiv majoretele Școlii Gimnaziale din Baia-Sprie (prof. Nora Blaga). Apoi, rând pe rând, vor urca pe scenă Elitte Spria, Lucky Stars, Black Silver, Clubul Medio Monte, Ansamblul Dor Călător, Andrei Abriham, Ansamblul Mugurii Lăpușului, Virginia Irimuș, Ansamblul Tradiții Maramureșene, Călin Andreica, Anca Mihuț și Ansamblul Berințana, Dan Vascul și formația, respectiv Andreea Pinte. Cu toții vor fi invitați pe scenă de prezentatorii zilei de duminică, Marilena Florescu și Alex Mureșan. Va urma, apoi, un show latino și dans contemporan, după care vor concerta Briana Bechir, Agota Hitter și Road Players Band. La ora 21.00, va urca pe scenă invitata specială a Zilelor Orașului Baia-Sprie, Irina Rimes, care a anunțat un show pe cinste. Manifestările se vor încheia, la ora 22.00, cu un spectaculos foc de artificii, au anunțat organizatorii.

Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here