PROGNOZA METEO – Vremea se va răci în Maramureș. Posibile ploi

387

Vremea în ultimele zile a fost frumoasă în Maramureă, cu temperaturi generoase ce au făcut ca maramureșenii să renunțe cel puțin la orele amiezii la hainele de toamnă și să o dea pe ținute de vară.

Potrivit meteorologilor, până în data de 20 octombrie, cu ușoare variații de la o zi la alta, vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod normal, urmând a se înregistra temperaturi maxime cuprinse între 22 și 25 de grade.

ANMH arată că de la începutul săptămânii viitoare va urma o răcire treptată a vremii care va determina înregistrarea până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză a unor temperaturi maxime în general apropiate de cele normale pentru perioada din an, maximele coborând până spre medii în jurul a 17 grade.

În intervalul 18 – 22 octombrie, temperaturile minime se vor încadra, în medie, între 7 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în 20 și 21 octombrie, apoi vor scădea spre 6 grade, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere în a doua săptămână de prognoză.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here