PROBLEME – Un moiseian a încercat să scape de poliție pe DN18

113

Un bărbat de 50 de ani din Moisei a încercat să fugă de poliție, beat fiind la volan, dar nu a fost să fie. Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Moisei, în timp ce efectuau serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier pe DN 18, au efectuat semnalul de oprire a autoturismului condus de acesta, însă, conducătorul auto aflat la volan și-a continuat deplasarea, motiv pentru care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia.

În cele din urmă, autoturismul a fost oprit pe un drum comunal, iar în urma verificărilor, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ba mai mult, moiseianul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Vișeu de Sus, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

„Polițiștii din Borşa, în timp ce executau serviciul de patrulare şi control al traficului rutier din oraș, au oprit pentru control un autoturism. Poliţiştii au identificat la volan un tânăr de 21 ani, din Borşa. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că permisul de conducere a acestuia îi este suspendat.  În cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat Ionela Cozma, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here