PROBLEME – Președintele SNPPC Dumitru Coarnă s-a întâlnit cu sindicaliștii din cadrul ITPF Sighet

1937

Zilele trecute, președintele SNPPC , Dumitru Coarnă, însoțit de către Isache Neculai, vicepreședinte,  s-a aflat în mijlocul sindicaliștilor din cadrul ITPF Sighetu Marmației.

“Scopul vizitei noastre a constat în a afla problemele cu care se confruntă colegii noștri din cadrul ITPF Sighetu Marmației. Au fost identificate foarte multe probleme privind salarizarea, pensionările, deficitul de personal. Am avut și o întâlnire cu pensionarii militari care au și ei mari probleme în aplicarea Legii 222. Mă oblig să încerc introducerea unui amendament în Parlamentul României pentru a se corecta acest aspect discriminatoriu. Sper ca decidenții să se sensibilizeze și să se implice în soluționarea acestor aspecte.  Ar trebui ca și parlamentarii din zonă să vină în sprijinul nostru și să facă propuneri legislative prin care să se poată rezolva problemele noastre’’, a declarat în exclusivitate pentru Glasul Maramureșului și Axa News Maramureș  Dumitru Coarnă, președintele SNPPC.

“A fost o întâlnire utilă în cadrul căreia am reușit să abordăm probleme ce privesc activitățile noastre specifice. Credem că, cu ajutorul domnului președinte,  vom reuși să ne facem auziți de către cei care pot schimba lucrurile în bine’’, au spus Constantin Nedelcu, președinte Birou Teritorial SNPPC, Ilie Ovidiu Gășpărel și Ulici Gheorghe, vicepreședinți.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here