PROBLEME – Inmormantare la Moisei cu sute de persoane

1322

Moiseiul se afla în atenția autorităților după ce un polițist din Borsa și ar fi înmormântat mama, la înmormântare fiind prezente numeroase persoane. Primarul din Moisei, Toader Stetco, a recunoscut că nevasta polițistului lucrează la primăria din localitate.

Conducerea IPJ Maramures spune că a fost demarată o ancheta in acest caz pentru a se stabili dacă se confirma faptele semnalate sau nu.

În conformitate cu prevederile Ordonanței militare în vigoare la înmormântări au voie sa participe maxim opt persoane. Prefectul județului Maramureș spune că se va aplica legea

Dragoș Hojda

4 COMENTARII

  1. De ce nu intra acolo armata?Se pare ca in Borsa,Moisei si Viseu zici ca e alta tara, au alte reguli…tot vorbim de ordonante militare si nimeni nu scoate odata militaria jos din pod!Inca nu v-a ajuns cati au murit cam de ce ati avea nevoie sa va convingeti?Stie cineva, cumva astia din zonele astea sunt invincibili sau au descoperit vreun vaccin ca trag si eu o fuga pana acolo!!Vai si amar de capul vostru…

  2. Era normal ca sotia militianului sa lucreze la primarie .. poi ce unde vroiai sa munceasca ….. vai de capul nostru…. si inca ceva cine trebuie sa aplice legea ăia o incalcă.

    Sunt curios de ce se va intampla cu domnul militian .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here