PROBLEME ÎN MARAMUREŞ- Cerşetori şi alcoolici amendaţi de jandarmi

1135

Jandarmii maramureşeni au fost nevoiţi a aplica o serie de amenzi unor persoane care au tulburat ordinea şi liniştea publică. Pe strada Libertăţii din localitatea Borşa, jandarmii au surprins o femeie care apela în mod repetat la mila cetăţenilor. Apoi, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmaţiei jandarmii au aplicat o sancţiune contravenţională unei tinere din judeţul Sălaj, tot pentru faptul că a apelat în mod repetat la mila trecătorilor.

De asemenea, locatarii unui imobil situat pe bulevardul Unirii din Baia Mare, au solicitat intervenţia jandarmilor pentru că un tânăr de 29 de ani din Baia Mare, în timp ce se afla în faţa acelui imobil şi consuma băuturi alcoolice, a tulburat liniştea prin strigăte şi larmă.

“Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112””, precizează Jandarmeria Maramureş.

Mai multe stiri pe Axanews.ro

Dragos HOJDA

1 COMENTARIU

  1. Hastia este “rromulanii” nostri cei de toate zilele…. Sfat: NU MAI DATI BANI SAU PRODUSE CERSETORILOR !!!! E singura solutie sa mai scapam de ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here