PROBLEME CU FOCUL – Oameni ai străzii din Baia Mare, la un pas să ardă de vii

285

Patru incendii în ultimele 24 de ore în Maramureș. Pompierii maramureșeni au intervenit în cursul zilei de 17 decembrie pentru lichidarea a 4 incendii. Prima intervenție a aparținut Gărzii Borșa, care a lichidat un incendiu izbucnit în bucătăria unei locuințe. Focul a mistuit circa 100 de metri pătrați din bucătăria din lemn. De asemenea, au mai ars diverse obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică.

Apoi, militarii băimăreni au lichidat un incendiu pornit de la un coș de fum, pe strada Victoriei. Datorită promptitudinii pompierilor au ars doar 2 metri pătrați de acoperiș din lemn.  Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș, la Bogdan Vodă, pompierii gărzii de intervenție din localitate au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit la o afumătoare.

A ars circa 60 % din afumătoare, dar și 30 kg de produse din carne. Nu în ultimul rând, Detașamentul Baia Mare a intervenit pe strada Depozitelor din municipiul Baia Mare, unde o locuință improvizată într-un depozit a luat foc. În urma incendiului, din fericire, nu au rezultat victime, însă au ars circa 500 kg de deșeuri din materiale textile și lemnoase.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here