PROBLEME – Accidente din cauza vitezei produse în Strâmtura şi Vișeu de Sus

59

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Politie Bogdan Vodă au intervenit la un accident rutier produs de un bărbat care s-a răsturnat cu un ATV în timp ce îl conducea pe un câmp, în locul numit Vârful Cireşului, de pe raza localităţii Strâmtura. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au identificat un tânăr din Suceava.

„În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că pe fondul vitezei, tânărul a pierdut controlul ghidonului şi a cazut în râpă. În urma impactului a rezultat rănirea tânărului. Datorită leziunilor suferite s-a solicitat intervenţia unui elicopter SMURD care l-a transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, precizează IPJ Maramureș.

A venit apoi rândul poliţiştilor din Vișeu de Sus să se deplaseze pe DN 18 pe raza localităţii unde a avut loc un accident de circulație soldat cu o victimă. Un tânăr de 19 ani în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, într-o curbă la dreapta, a intrat în derapaj și s-a răsturnat pe plafon, în curtea unui imobil, la o distanță de 20 de metri față de DN 18.

Potrivit IPJ Maramureș, în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei tinere de 19 ani care se afla în calitate de pasager pe locul din dreapta față. Aceasta a fost transportată, cu mijloace proprii, la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde a rămas internată sub supraveghere medicală

Poliţiştii au testat șoferul cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul a fost condus la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus, unde i s-au recoltat mostre de sânge și urină, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor psihoactive. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here