PRO ROMÂNIA MARAMUREȘ – Susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu, un proiect ambițios (FOTO)

471

Viorica Marincaș, președintele formațiunii județului Maramureș a partidului Pro România, a declarat vineri, într-o conferință de presă că susține candidatura lui Mircea Diaconu.

„Susținerea candidaturii lui Mircea Diaconu s-a concretizat sub forma unui proiect ambițios în sine și ne bucurăm că suportul partidului nostru pe plan organizatoric, tehnic și logistic a dus la acest rezultat frumos. Validarea candidaturii lui Mircea Diaconu este rezultatul aprecierii oamenilor de bună-credință”, a declarat Viorica Marincaș.

“Am crezut în mai mult şi am reuşit! Şi ştim cu toţii că primul pas spre reușită s-a concretizat în luna mai, la alegerile europarlamentare. Am ales să susţinem un “altfel” de candidat, am ales să ducem o “altfel “de campanie, civilizată, non-agresivă, transparentă care pune bazele unui întreg proces de formare civică a cetaţenilor. Ne dorim un “altfel” de preşedinte care să fie un promotor în schimbarea mentalitaţilor civice existente, care să pună bazele unui parteneriat sănătos între stat şi cetăţean, care să pună nevoile cetăţenilor acestei ţări pe primul plan. ProRomania s-a impus pe scena politică cu o viziune alfel, bazată pe strategii coerente menite să dezvolte proiecte concrete pentru ţară. Susţinerea candidaturii lui Mircea Diaconu, Un Om altfel s-a concretizat sub forma unui proiect ambiţios în sine şi ne bucurăm că suportul partidului nostru pe plan organizatoric, tehnic şi logistic a dus la acest rezultat frumos.Validarea candidaturii lui Mircea Diaconu este rezultatul aprecierii oamenilor de bună-credinţă, cei care vor o altfel de clasă politică care au fost alaturi de noi şi ne-au încredinţat de suportul lor în acest demers. Pe această cale, mulţumim tuturor maramureşenilor pentru modul în care s-au mobilizat în campania de strângere a semnăturilor de susţinere a candidatului Mircea Diaconu, pentru faptul ca au ales să fie alaturi de Pro România în tot acest demers. De asemenea, mulţumim voluntarilor şi tuturor celor care s-au implicat pentru o organizare cât mai bună la nivel judeţean”, a spus Viorica Marincaș, coordonatorul Pro România Maramureș.

De asemenea, președintele organizației județene de tineret a Pro România Maramureș, Cosmin Olteanu, a declarat că mulțumește celor care s-au implicat în strângerea de semnături pentru candidatul independent la președinția României, Mircea Diaconu.

Crina STAN,Cătă ȚINEGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here