PRIMAR VERSUS SECRETAR – Secretarul din Bogdan Vodă, acuzat că l-a minţit pe prefect

3486

În Primăria Bogdan-Vodă lucrurile sunt încurcate rău. După ce a văzut o înregistrare cu secretarul primăriei din localitate, care a făcut declaraţii pe tema problemelor care există cu Primăria Dragomireşti pentru terenurile din zona Baicu, la ultima şedinţă cu secretarii de primării de la Prefectura Maramureş de la începutul lunii februarie, primarul Anuţa Bizău spune că secretarul minte cu neruşinare.

“Am văzut o înregistrare din şedinţa cu secretarii şi am văzut cum secretarul de la Bogdan-Vodă minte cu neruşinare. Spune că terenurile erau înregistrate în registrele agricole la rubrica ,,teren în altă localitate”.  Acest lucru nu este adevărat. Din primele registre agricole şi până în prezent sunt la Bogdan-Vodă. Am văzut înregistrarea din şedinţa cu secretarii unde secretarul se ascunde şi nu intervine pentru a da explicaţii cu privire la suprafeţele pe care sunt proprietari cetăţenii din Bogdan-Vodă.

Cetăţenii din Dragomireşti au mult mai mici suprafeţe decât ale noastre şi nu invers. Intervine spre final şi face afirmaţii mincinoase. Acestea sunt neadevărate, întrucât până în anul acesta, începând din 1948, erau trecute la Bogdan-Vodă. Secretarul din Dragomireşti se contrazice. La început spune că cetăţenii din Bogdan-Vodă deţin mari suprafeţe de terenuri în Dragomireşti, iar puţin mai târziu spune că deţin enclave mici de doar trei hectare printre cetăţenii din Dragomireşti”, a precizat Anuţa Bizău.

Dragos HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here