PRIETENIE – România, cel mai puternic partener al Republicii Moldova

353

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a avut luni o întrevedere cu viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, aflat în vizită la Bucureşti, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) transmis AGERPRES.

Cei doi demnitari au trecut în revistă elementele de referinţă ale agendei europene a Chişinăului, în special din perspectiva implementării prevederilor Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, arată sursa citată.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a subliniat că obiectivul strategic al cooperării dintre Bucureşti şi Chişinău îl constituie integrarea europeană a Republicii Moldova. De asemenea, Victor Negrescu a accentuat importanţa intensificării procesului de reforme şi de modernizare, în beneficiul tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.

“România rămâne cel mai puternic partener al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană. Continuăm susţinerea fermă şi consecventă a reformelor din Republica Moldova, în perspectiva implementării prevederilor Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană”, a evidenţiat ministrul Victor Negrescu.

Sursa – Agerpres

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here