PREMIUL MENTOR – Elevii maramureșeni își pot nominaliza profesorii

301

Premiul Mentor pentru excelență în Educație este acordat, în fiecare an, de Fundația pentru Comunitate unui număr de zece profesori și antrenori din întreaga țară, pe baza unor propuneri făcute de elevi.

Elevii maramureșeni își pot nominaliza favoriții utilizând formularul ce poate fi descărcat de pe site-ul pentrucomunitate.ro. Persoana nominalizată în anii anteriori, care nu a fost premiată, poate fi nominalizată din nou. Nominalizarea trebuie să conțin numele profesorului sau antrenorului, cât și o justificare care să reflecte cele mai importante rezultate obținute de copiii și tinerii pregătiți de el, precum și momentele de vârf ale carierei sale.

De asemenea, sunt necesare și coordonatele persoanei nominalizate (numele, adresa poștală, e-mail, telefon, unitatea de învățământ).

“Dorim să atragem atenția opiniei publice asupra acelor profesori, antrenori, mentori care au descoperit și au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii pași, al căror devotament și entuziasm au contribuit esențial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori care au reușit și reușesc să stimuleze copii talentați, care îi pregătesc pentru a face față competițiilor, care caută în permanență posibilitățile lor de dezvoltare.

Îi căutăm pe acei profesori, antrenori, mentori a căror excelență educativă a condus generații întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Dacă îi cunoașteți, nominalizați-i la premiul Mentor pentru excelență în Educație”, precizează reprezentanții Fundației pentru Comunitate.

Marius CÎMPIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here