PREMIERĂ AxaNews.ro – TRANSFER – Supravieţuitoarea din carnagiul de la Jibou a fost transferată în Baia Mare

3289

În cursul zilei de vineri, 18 mai, singura supravieţuitoare din carnagiul de la Jibou a fost transportată din Zalău în Baia Mare.

“Pacienta a ajuns joi, la ora 19.00. Ea a fost stabilizată, după care s-au făcut investigaţiile necesare, după care, la ora 23.00, a fost transferată în Baia Mare”, a precizat, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Liliana Neaga, managerul Spitalului Municipal Zalău.

Mai departe, ea a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” din Baia Mare. “A fost internată la chirurgie, ea prezintă o contuzie toracică”, a spus, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Vasile Pop, managerul interimar al unităţii medicale.

Cazul prezentat de noi a ajuns şi în atenţia prefectului de Maramureş, Vasile Moldovan. “Am înţeles că supravieţuitoarea a fost stabilizată. Nu ştiu ce a fost acolo, neatenţie sau habar nu am. Oferim sprijin moral familiei şi condoleanţe celorlalte patru familii”, a spus, pentru Glasul Maramureşului şi AxaNews.ro, Vasile Moldovan, prefectul de Maramureş.

Citeste si: Cine sunt victimele din tragedia de la Jibou

Citeşte şi Lista victimelor! Stirile sunt pe AxaNews.ro!

Cătă ŢINEGHE

Mai multe ştiri pe AxaNews.ro!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here