PREMIERĂ AxaNews.ro – ACTUALIZARE 3 – TRAGEDIE – Un tânăr din Sighet a murit în Săpânţa

11454

Tragedie în seara zilei de luni, 24 septembrie, în jurul orei 18.00, în localitatea Săpânţa. Un tânăr din Sighetu Marmaţiei şi-a pierdut viaţa într-un accident.

Din primele informaţii, tânărul în vârstă de aproximativ 30 de ani a mers în Săpânţa la cules de mere. Momentan, nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs tragedia. La faţa locului se află o echipă de anchetă. Trupul neînsufleţit va fi transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei.

ACTUALIZARE – Iniţial, s-a crezut că a fost vorba despre un tractor, însă ultimele informaţii vechiculează un Jeep. Încă nu se ştie dacă Jeep-ul încărcat cu mere s-a răsturnat peste tânăr sau dacă acesta se afla în autovehicul. Se pare că ploaia şi condiţiile improprii de rulaj au favorizat producerea acestui eveniment nefericit.

ACTUALIZARE 2 – Potrivit unor surse apropiate anchetei, autovehiculul folosit a fost un Nissan Patrol, care tracta o remorcă în care au fost încărcate merele. La un moment dat, Jeep-ul a acroşat un copac din livadă, iar tânărul a rămas secerat, la pământ, fără suflare.

ACTUALIZARE 3 – Bărbatul avea 35 de ani, era de loc din Iapa, şi era căsătorit. În urma tragediei, au rămas orfane două fetiţe în vârstă de cinci ani, respectiv zece luni. A muncit o perioadă de timp în Italia şi îşi dorise să se stabilească acasă.

Vom reveni cu detalii cu privire la circumstanţele în care s-a produs tragedia!

Cătă ŢINEGHE, Liviu ŞIMAN

2 COMENTARII

  1. De ce postati știri false!!!!sa va fie rușine!!!!publicitatea nu se face prin asa ceva!!!!!trebuia sa va deplasati la fața locului!!!!si inca mai ziceti ca reveniti cu detalii…..de unde detali????ce mai prindeti prin zbor!!!!

    • Vă rugăm să veniţi cu mai multe informaţii! În această ştire, au fost publicate informaţiile venite în timp real. Dacă aveţi mai multe informaţii, suntem deschişi să le ascultăm. În plus, poliţia a confirmat cele scrise în material. Suntem deschişi în a vă asculta opinia! Vă mulţumim şi regretăm tragedia care s-a produs!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here