PREMIERĂ AxaNews.ro (ACTUALIZARE) – Incident grav în Vadu Izei. Un polițist a fost lovit în plin de o mașină

1004

Un incident grav s-a produs în Vadu Izei, aproximativ acum o jumătate de oră. Un polițist de la Rutieră s-a ales cu ambele picioare rupte și cu un traumatism cranian, după ce a a fost lovit în plin de un autoturism. 

Inițial un echipaj de poliție a oprit o mașină în trafic, exact în locul în care acum două luni o polițistă s-a răsturnat cu mașina. În timp ce unul dintre polițiști verifica actele șoferului, cele de-al doilea polițistdin cadrul echipajului aflat în misiune a făcut semnele regulamentare pentru a opri o altă mașină aflată în trafic. Șoferul atenționat nu a oprit și, mai mult, l-a lovit din plin pe polițist. Acesta s-a ales cu răni grave și a primit îngrijiri din partea echipajului unei ambulanțe sosite la fața locului, fiind ulterior transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

“Șoferul vinovat a fost identificat in persoana unui bărbat de 38 de ani, domiciliat în Berbești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma leziunilor suferite, polițistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările continuă, urmând ca în funcție de cele constatate să fie propuse măsuri legale”, a declarat, pentru “Glasul Maramuresului”, Florina Meteș, purtător de cuvânt cuvânt în cadrul IPJ Maramureș.

Liviu Șiman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here